Retezat Trail Race 16 iunie 2012



Echipa de organizare Retezat Trail Race va invita in weekendul 15-17 iunie 2012 in zona superba a Muntilor RETEZAT (mai precis Retezatul Mic) pentru a participa la prima editie a concursului montan de trail rapid RETEZAT TRAIL RACE.
Sambata 16 iunie 2012 veti avea ocazia sa va testati abilitatile de deplasare rapida pe munte sau doar sa va bucurati de un traseu spectaculos in minunata Vale a Jiului alaturi de familii, prieteni vechi si noi.
1. Cum ajungeti?
Centrul actiunii noastre se va afla in zona complexului turistic Cheile Butii, orasul Uricani, judetul Hunedoara. Daca veniti din Nord, din Ardeal, coborati din Deva spre Hateg si intrati in inima Vaii Jiului la Petrosani. La iesirea din Petrosani catre Targu-Jiu se face dreapta catre Vulcani, Lupeni, Uricani. Dupa Uricani la cativa kilometri o sa vedeti un indicator dreapta Cheile Butii .
Daca veniti din Sud, din Oltenia, urcati dinspre Targu-Jiu spre Petrosani, la intrare in Petrosani faceti stanga in intersectia mare catre Vulcan, Lupeni, Uricani, Cheile Butii.
Se poate veni din Banat si pe drum forestier dinspre Baile Herculane dar este recomandata masina de teren.
2. Program 15-17 .06.2012
Vineri 15.06.2012-incepand cu ora 14.00-validarea inscrierilor, ridicarea kitului de participare, semnarea declaratiei pe proprie raspundere, pasta party si sedinta tehnica( ora 21).
Sambata 16.06.2012- pana la ora 8.00 validarea iar la 9.00 este startul, primii concurenti estimam ca vor ajunge in jur de ora 13.00, urmeaza apoi pasta party, premierea si foc de tabara.
Duminica 17.06.2012- tura usoara de refacere in zona Casei de vanatoare Campusel.

Si noi vom fi prezenti acolo, hai si tu sa descoperi Retezatul, ne vedem sambata dimineata la START la ora 9:00!


1 comment:

Anonymous said...

Salut,

Cand va fi MPC anul acesta ? pe 29 sept? :D Pentru mine e cam imposibil sa ajung in Romania pt MPC urmatorul weekend si de asta as fi vrut sa stiu.

Mersi fain,

Octavian