Ecomarathon 2012


Centrul de Ecologie Montana in colaborare cu Primaria Moieciu organizeaza in localitatea Moieciu de Sus concursul de alergare montana „EcoMarathon”, editia a III a. Concursul va avea loc in data de 5 mai 2012. Incepand cu acest an proba de maraton face parte din circuitul international Valetudo-Mountain Running International Cup. (www.mnric.com)

Evenimentul va cuprinde trei curse distincte destinate iubitorilor de miscare in aer liber si iubitorilor de munte:
EcoMarathon: concurs destinat alergatorilor desavarsiti si celor care doresc sa-si depaseasca limitele; va fi o cursa pe distanta clasica de 42 de kilometri, cu o diferenta de nivel de cca +2400m, startul si sosirea vor avea loc in Moieciu de Sus. Participantii care vor termina cursa de marathon vor primi un punct de calificare pentru Ultra Trail du Mont Blanc 2013 (UTMB). Timpul limita de sosire este de 9h de la Start.

EcoCross: destinata celor care prefera distantele mai scurte sau care au inceput de curind alergarea si doresc sa-si schimbe modul de viata, sa devina mai activi. Va fi o cursa de 14 kilometri cu o diferenta de nivel de cca +600m, startul si sosirea vor avea loc in Moieciu de Sus.
Startul atat pentru Cross cat si pentru Marathon va fi sambata dimineata de la ora 9:00.

EcoKids: Concurs destinat copiilor; in functie de categoria de varsta se vor parcurge diferite distante, cu startul si sosirea in Moieciu de Sus. Copii se vor inscrie la fata locului, startul va fi la ora 16:00.

Pregateste-te pentru Ecomarathon, vino in 5 Mai sa alergi si sa te bucuri de primavara sau doar sa admiri peisajele extraordinare si sa ii incurajezi pe alergatori. Vei descoperi locuri inedite, poteci care traverseaza fanete si paduri, odai si case de un farmec aparte, peisaje colorate iar contrastul dintre verdele pasunilor si crestele inzapezite ale Bucegilor iti vor da prilejul sa nu simti oboseala. Vino si bucura-te de natura! www.ecomarathon.ro

MPC stiri

No comments: