Medalii Maraton Piatra Craiului - Salomon 2009

Medaliile promise sunt gata!
- mai intai pentru cei din Bucuresti...in curand in toata tara :-)
Dan Lixandru, cel care a sustinut acest lucru ne-a anuntat ca duminica va fi prezent in parcul IOR pentru alergarea de grup sustinuta de Ro Club Maraton unde va aduce si medaliile pentru cei care au terminat MPC.
Mai multe detalii despre intalnirea de duminica din parcul IOR - Bucuresti, h 10:00 aici
Pentru a primi duminica medalia, Dan ii roaga pe toti cei care au terminat MPC si vor veni duminica la intalnire, sa ii trimita un email cu numele lor la adresa: daniel.lixandru@1marathon.ro
Multumim Dan pentru initiativa si sustinerea materiala!
Cativa dintre noi vom fi prezenti duminica in parcul IOR :-)
Pentru cei care nu sunt din Bucuresti sau care nu pot veni duminica, vom avea alte actiuni in cadrul carora vom inmana medaliile sau vom legatura cu fiecare participant - rabdare sa fie :-)
From MPC 2009 - Mishu

Dan Lixandru la MPC - Salomon 2009 :-) (1marathon montan la care participa in fiecare an cu multa placere)
From MPC 2009 - Liviu

2 comments:

andreea said...

Multumim mult pentru initiativa...e nevoie de oameni ca Dan in lumea sportului romanesc...

daca tot suntem aici ..la capitolul alergare avem de vanzare o pereche de alergatori Merrell Trailspring numarul 42,5 pe care i-am cumparat unui prieten si nu i-au fost buni: 75 euro ...i-am luat la reducere pretul lor real era de 120 euro

si pentru iarna avem o pereche de bocanci Dynafit TLT 4 Evo - 270 euro nr.42,2/3

Tel 0722.55.31.21 - Lucian

Gianina said...

Multumim Dan Lixandru. Medaliile sunt superbe, se reflecta in ele experienta ta in materie de maratoane. Stiu ca afara fiecare concurs de maraton are o astfel de medalie personalizata. Iata si la noi o medalie cu care nu poti sa nu te mandresti. A meritat cu varf si indesat asteptarea ;)
Poate pe la concursurile din Bucuresti s-au mai facut astfel de medalii, dar nu stiu eu. Oricum felicitarii si mii de multumiri.