Voteaza-l pe Ciprian Balanescu!

Echipa MPC il voteaza pe Ciprian in campania Cautam Oameni mari sustinuta de BRD.
Voteaza-l si tu in fiecare zi, este foarte simplu si este foarte reala aceasta campanie.
Ciprian a participat si la Maraton Piatra Craiului - Salomon castigand, la egalitate cu Silviu Manea, editia din acest an.
From MPC 2009 - Liviu

Triatlonul este un sport frumos si complex care merita sa fie promovat in tara, Ciprian lupta pentru a promova si dezvolta triatlonul, merita sa il sustinem si credem in visul lui! Se pregateste pentru Olimpiada de la Londra si trebuie sa fie prezent si sa ne reprezinte acolo!
Ciprian s-a simtit liber prima oară când a urcat pe o bicicletă. Orfan, avand parte de grija cumplita a statului prin case de copii, Ciprian nu a ajuns un om la marginea societătii. Nu s-a lasat infrant si nu si-a gasit o scuza in trecut.
Are 12 titluri de campion national al Romaniei la triatlon sau duatlon. Numeroase titluri si locuri fruntase castigate prin alergare, cu bicicleta sau rolele. Azi, e si student la Brasov, la Facultatea de Educatie Fizica si Sport, cu bursa completa. Urmeaza, in plus, cursurile Scolii Nationale de Antrenori. Marele lui VIS este sa reprezinte Romania la Olimpiada din 2012 in concursul de triatlon.....more

No comments: