Inscriere Maraton Piatra Craiului - SALOMON

20 comments:

Anonymous said...

Revista Knox mai exista ???

Echipa MPC said...

http://www.revistaknox.ro/

Silviu said...

Cat costa asigurarea facuta acolo?

Echipa MPC said...

Nu stim inca pretul exact dar va fi undeva in jurul sumei de 10 - 15 lei.

Unknown said...

Salut,

Daca ne inscriem pana pe 15 sept trebuie neaparat sa platim cei 50 de RON prin posta pana atunci, sau ii platim pe 2 oct la validare?

Mersi

Echipa MPC said...

Daca nu ai posibilitatea sa trimiti taxa de inscriere prin transfer bancar sau prin posta poti sa achiti taxa la validarea inscrierii in data de 2 sau 3 octombrie. Inscrierea trebuie sa o faci pana in data de 15 septembrie trimitand formularul de inscriere completat si mentionand ca plata taxei de participare o vei face la validarea inscrierii!

Anonymous said...

S-AU SEMNALAT ATACURI MULTIPLE DE VIESPI IN ZONA REF.DIANA-COLTUL CHILIILOR... SUNT MULTE CUIBURI SUB TRUNCHIURILE DIN POTECA...
POATE SE FACE CEVA IN ACEST SENS...DE CATRE ORGANIZATORI..SA NU AVEM SOCURI ANAFILACTICE PE ACOLO... MERCI

Anonymous said...

Asigurarea medicala pentru o zi trebuie neaparat facuta in 2-3 octombrie in la maraton?
Am deja o asigurare medicala de la CMU (Unirea Medical Centers). E ok o astfel de asigurare medicala ?

Echipa MPC said...

Asigurarea care se va incheia la inscriere este o asigurare in caz de accident, nu cred ca asigurarea medicala pe care o ai la Centrul Medical Unirea include si asigurare in caz de accident dar daca ai o asigurare de accident nu trebuie sa mai inchei aceasta asigurare.

Cand vom marca traseul vom avea grija si de cuiburile de viespi daca le vom identifica. Multumim pentru semnalare!

Anonymous said...

As avea nevoie de ajutor. Nu am inteles prea bine cum se face inscrierea in categoria majora ca fiind tiner de 17 ani. Pe formular trebuie adaugata niste precizari scrise de parinti in care accept inscrierea mea?. Iar declaratia de responsabilitate se semneaza inainte de concurs? Astfel trebuie parintii sa fie prezente acolo?

Echipa MPC said...

Pentru cei care nu au implinit 18 ani este nevoie ca formularul sa fie semnat si de parinti. Si deasemenea trebuie sa le aduci la cunostinta regulamentul cursei si sa dea o declaratie din care sa reiasa ca sunt de accord cu participarea ta la acest eveniment. Declaratia trebuie sa o ai cu tine la validarea inscrierii si trebuie sa ne-o trimiti si pe email, in declaratie trebuie specificat si numarul de telefon al parintilor.

Cosmin said...

Am trimis astazi prin posta formularele de inscriere, dar nu am specificat ca dorim sa facem plata in momentul validarii inscrierii (2-3 oct).

Ce ar trebui sa facem? [pe cine sa anuntam? / daca platim la validare, platim 75 RON sau 60 RON?]

Multumim mult.

Echipa MPC said...

Buna Cosmin,
Daca ati trimis formularele prin posta la validare veti plati 60lei.
Putei trimite un email pe adresa maratonului pc_marathon@yahoo.com cu datele voastre pentru a va inregistra in lista participantilor pana ajung formularele la noi. Va rog sa specificati in mail ca ati trimis formularele prin posta.

Multumim,
Echipa MPC

turcus said...

Felicitari pentru atragerea noului sponsor. Si MULTE FELICITARI celor doua echipe participante la GORE-TEX® TRANSALPINE-RUN 2009!

Andreea Dan said...

Multumim pentru felicitari..veti putea citi un articol la rubrica "Povestiri" pe www.maraton-info.ro!

Spor la antrenamente

Echipa MPC said...

Pentru inscriere, da, poti proceda in acest fel: printezi, completezi, scanezi si trimiti formularul la adresa concursului.
Validarea inscrierii o vei face in 2 sau 3 octombrie, moment in care vei achita si taxa de participare.

Kal said...

Will arrivals only be recorded in the 13:20 - 19:00 interval?

MPC Team said...

Will be recorded all arrivals, we estimate that first will arrive around 1:00 - 1:20pm and the last participant will arrive around 7:00pm.

Inamicu CPNT said...

Felicitari pt concurs si pentru organizare. A iesit extraordinar de bine!!!

Anonymous said...

Salut Sunt Zoli din Cluj A fost o cursa excelenta Felicitari pentru organizare. Cine a gasit betele mele uitate in zona sosirii (TSL rosu 3 segmenti) rog un semn pe bogyazoli@yahoo.com sau 0722365349
Multumesc