Program MPC - Salomon 2009

Programul de desfasurare este urmatorul:
Vineri 2 octombrie:
- 17.00 – 20.00 Validarea inscrierilor Casa deCultura
- 20.00 – Sedinta tehnica Casa de Cultura
Sambata 3 octombrie:
- 07.00 - 08.30 Validarea inscrierilor Casa de Cultura
- 09.00 START MPC - Salomon 2009 – Zarnesti Centru
- 13.20 – 19.00 SOSIRE – Zarnesti Centru
- 16.00 – 20.00 Pasta Party – Sala de sport
- 15.00 – 16.50 Inscrieri MPC Junior
- 17.00 START MPC Junior
- 18.30 – 20.00 Spectacol, proiectii video – Casa de Cultura
- 20.00 – Premiere – Casa de Cultura
Duminica 4 octombrie:
- 09.00 „Planteaza un copac” – actiune ecologica initiata si promovata de Maratonul Piatra Craiului, prin care participantii la maraton si nu numai, vor incerca sa reduca impactul negativ al taierilor de padure care s-au facut in Parcul National Piatra Craiului.
Actiunea va consta in plantarea a 3000 de puieti de molid.

14 comments:

Anonymous said...

Buna!

In ce consta cu exactitate validarea inscrierilor?
[Vineri 2 octombrie: 17.00 – 20.00 Validarea inscrierilor]

Participantul trebuie sa fie de fata la aceasta validare? Personal sunt interesata sa alerg la maraton dar mi-ar fi destul de greu sa ajung vineri seara pana la ora 20.00 in Zarnesti.

Echipa MPC said...

Salut
Validarea inscrierii se va putea face si in dimineata concursului. Validarea inscrierii consta in ridicarea pachetului de concurs si verificarea inscrierii online (daca o vei face in acest fel).
Trebuie semnata declaratia de responsabilitate si trebuie facuta o asigurarea de accident, la fata locului va fi prezent un agent pentru a incheia aceasta asigurare.
Ne poti scrie pe adresa de email pc_marathon@yahoo.com pentru orice alte informatii de care ai nevoi.
Bafta la antrenamente!

Roxana said...

Salut!

Care va fi distanta la MPC junior si cum se va desfasura concursul? Am doi colegi de servici care vor sa vina cu copiii si ar avea nevoie de detalii.

turcus said...

Anul trecut se putea vedea online lista cu participantii inscrisi. Ar fi binevenita si anul acesta - sa-i putem "bate la cap" pe cei cunoscuti care nu s-au inscris inca...

Septimiu said...

Informatii referitoare la cum se poate ajunge la maraton unde pot gasi ? M-ar interesa in special localizarea mai exacta a maratonului si cum se poate ajunge pana acolo. Ceva mijloace de transport gen tren bus exista ?

MPC Team said...

Startul la MPC se da din centrul orasului Zarnesti.
In Zarnesti se poate ajunge din Brasov fie cu autobuzul din autogara Bartolomeu sau cu trenul din gara Brasov. Poti consulta mersul autobuzelor sau al trenurilor pe siteul Primariei Zarnesti : http://zarnesti.net/primaria_zarnesti.php
Vom actualiza si in acest an lista participantilor! Pana maine incercam sa finalizam centralizarea formularele primite.
Multumim pentru mesaje si daca aveti si alte intrebari nu ezitati sa ne scrieti aici sau pe adresa de email: pc_marathon@yahoo.com
Pentru cazare poti face din timp rezervare la una din pensiunile din Zarnesti.

MPC Team said...

Concursul MPC Junior va fi in zona start/sosire si in functie de categoria de varsta in care se incadreaza, se vor face ture.

Dirk said...

Se poate sa ma inscriu/platesc pe 03 Octombrie, in dimineata concursului, direct la organizatori? Nu stiu cum va fi vremea, asa incat prefer sa dau mai multi bani daca particip, decat mai putini si sa nu mai particip din cauza vremii.

Echipa MPC said...

Inscrierea se poate face si in data de 2 sau 3 octombrie. Taxa de participare dupa data de 30.09.2009 este de 75 de lei.

Anonymous said...

S-AU SEMNALAT ATACURI MULTIPLE DE VIESPI IN ZONA REF.DIANA-COLTUL CHILIILOR... SUNT MULTE CUIBURI SUB TRUNCHIURILE DIN POTECA...
POATE SE FACE CEVA IN ACEST SENS...DE CATRE ORGANIZATORI..SA NU AVEM SOCURI ANAFILACTICE PE ACOLO... MERCI

Gianina said...

Este vorba doar de un cuib de viespi, imediat cum se coboara de la Diana, se trece peste un trunchi de copac cazut, iar la 2 pasi de trunchi este cuibul de viespi, exact in traseu.

Anonymous said...

se pot da mai multe informatii despre MPC junior?

Mihai said...

Am inteles ca viespii nu inteapa atat de rau.

Anonymous said...

Buna ziua,

Sunt interesata de actiunea de duminica 4 octombrie: „Planteaza un copac”.

Doresc sa aflu mai multe amanunte. Unde este mai exact locul de intalnire si care este zona care se impadureste (este greu accesibila, pot participa si copii)?

Multumesc