Gala Circuitului Carpatilor 2017În octombrie 2016 s-au împlinit 10 ani de alergare montană în România. În acest început de an, ne întâlnim la Cluj-Napoca, în inima Transilvaniei, pentru a celebra cei zece ani și a doua Gală a Circuitului de Alergare Montană a Carpaților. În fapt este o sărbătoare a sportului și a mișcării în natură.
Poate vă întrebați de ce Cluj Napoca? Pentru că aici suntem primiți de fiecare data cu mare drag, pentru că aici s-a născut cunoscutul Maraton Apuseni msg systems și pentru că aici, spiritul de aventură și al lucrului bine făcut, respectul pentru tradiții, natură și oameni a fost mereu la înălțime.Deci, sâmbătă 14 ianuarie, începând cu orele 19.00, la Casa de Cultură a Studenților, sala Europa, vă invităm „in alergare sau la pas” să descoperiți sau să revedeți, locuri și oameni dragi, de la noi din Carpați!

Programul galei:

Sâmbătă 14 ianuarie 2017

19.00: Gala Circuitului Carpaților
• Bun venit din partea gazdelor: Clubul Alpin Român secția universitară Cluj, Maraton Apuseni msg systems;
• Scurtă istorie a celor 10 ani de alergare montană în România
• Prezentare și premierea fiecărei competiții din Circuitul Carpaților 2016
• Premierea primilor zece clasați la feminin și masculin, alte premieri
• Prezentarea calendarului pe 2017 și a curselor nou intrate în circuit

22.00: socializare la un ceai! (loc: TBA)

Duminică 15 ianuarie 2017
09.00 o ieșire la pas sau în alergare în Pădurea Făget. Punct de întâlnire: Restaurantul Roata.

Parteneri: Clubul Alpin Roman Sectia Universitara Cluj, Natura Transilvaniei, Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca, Sponser Sport Food Romania, Snowline Romania, Livezile Dobrinoiu, Time-it.

No comments: