Gravity Sportswear este sponsor principal la al 10lea Maraton Piatra Craiului!

Intoarcerea la valorile proprii !
Lucrurile nu se intampla pur si simplu, ele se intampla in functie de dorintele si ideile noastre! Relatia inceputa acum doi ani intre Gravity Sportswear si “ideea CarpathianMan” se intregeste pentru urmatorii doi ani, cand Gravity va fi sponsor principal al Maratonului Piatra Craiului!

Maraton Piatra Craiului, Postavaru Night, Bike 4Mountains si Ultra Trail Fagaras sunt cele patru evenimente care alcatuiesc provocarile si care insumate te rasplatesc cu titlul CarpathianMan!
Acest titlu a aparut in urma cu 4 ani ca o recunoastre la superlativ a unor oameni care sunt model de viata, atitudine, dar si ca recunoastere a unor sportivi consacrati. S-a creat valoare, s-a dat valoare si se cauta valoare la noi ACASA!
Astfel, Gravity Sportswear, cel mai important brand romanesc de echipament outdoor, sustine performanta romaneasca, atat la nivel profesionist cat si la cel de amatori.
La fel ca la startul MPC, suntem foarte multi, calea noastra insa este comuna, cea a depasirii propriilor bariere, iar aici nu exista limite!

Zsolt Torok reprezentant Gravity Sportwear

1 comment:

Dawiall Brothers said...

Dear sir,

hope all is all there.

we are manufacturing all kind of sports goods,sportswear,MMA,Martial arts,Boxing gloves and so on.

Please Visit us www.dawiallbro.com

we are looking your reply.

Best regards,
Junaid

info@dawiallbro.com
0092 3314342650