"MPC - flying on the rocks"

Trailer-ul "MPC - flying on the rocks"
La mai putin de doua luni jumatate de momentul startului celei de a zecea editii a "Maratonului Piatra Craiului", va invitam sa luati parte la a doua serie nationala de proiectii dedicate alergarii montane.
"Competitia sportiva si bucuria de a fi in natura, performantele fizice si placerea de a impartasi emotii, munca asidua si atmosfera de prietenie sunt parte din fenomenul starnit de "Maratonul Piatra Craiului"! - Dragos Costea, realizatorul filmului.
Pentru inceput:
Bacau - 21.07.2015/ora 19.00, Colegiul National Ferdinand I
Piatra Neamt - 22 iulie, ora 19.30, Crepes d'Art
Iasi - 23 iulie, ora 20.00, Casa de Cultura Mihai Ursachi
Brasov - 24 iulie, ora 19.00, Centrul Cultural Reduta
Vor urma cu siguranta: Sibiu, Arad, Cluj, Campulung Muscel, Timisoara, Calimanesti, Pitesti, Targu Mures, Medias, Bucuresti, Petrosani ... pentru a incheia acolo unde MPC-ul a inceput: Zarnesti!!!
MPC Team

1 comment:

Anonymous said...

Am luat cu mine soarele din valuri,nisip si scoici in buzunare si am ajuns la ceas de seara sa vad cum creste samanta numita MARATON PIATRA CRAIULUI.Ea este in noi gata de start si tot ceea ce ne uneste este setea de a alerga si de a saluta pe cei ce inca mai sunt langa noi.
Printre emotii,amintiri,imbolduri de cuceriri si suflete in asteptare am daruit pe-o coala alba nisipul purtat in buzunare in fuga unui apus cu iz de Crai.
Multumim Lucian!
Multumim celor ce fac intregul unui MARATON PIATRA CRAIULUI.....si se numara ...si se aude hora....SE TRAIESTE!