TRR 2012 - proiectie in premiera

Sambata veti avea ocazia, in premiera, sa urmariti filmul acestui minunat proiec: Trans Romania Run 2012 - proiect, initiat de Serban Chiurlea. Traversarea in alergare a Romaniei de la nord-est la sud-vest. 840km in 14 zile pentru a ajunge de la Radauti-Prut la Orsova.
Trebuie reamintit ca in 2011 au facut traversarea Romaniei de la Constanta la Vama Bors. Mai multe detalii despre acest proiect puteti gasi pe pagina de internet: TransRomaniaRun
 * proiectia filmului se va face la casa de cultura Zarnesti sambata 6 Octombrie.
Felicitari celor care au participat si sustinut (la)acest proiect, asteptam cu nerabdare impresiile si trairile lor, cu siguranta este o experienta inedita care merita impartasita!
Poti citi impresii din aceasta "diagonala" pe blogul lui Serban, cu siguranta vei avea ocazia sa calatoresti intr-o Romaniei diferita, sa admiri, sa te bucuri si sa iti doresti si tu sa pornesti la o alta alergare, la o alta calatorie, cat de curand, poate chiar MPC sa fie!

..."Traversam sate neasteptat de curate si care in nici un caz nu ne inspira saracie, ci doar mana de oameni foarte gospodari. Pe dreapta si pe stanga se insira lanuri de floarea soarelui, grau si porumb. Cele de floarea soarelui sunt incredibil de frumoase; cat vezi cu ochii palarii galben/negre aliniate ca niste fete zambitoare. Ultimii kilometri la intrarea in Dorohoi sunt absolut daramatori, 36 de grade, nici un pic de umbra si nici o adiere de vant. La sosire atmosfera vesela, a venit sa ne intampine mama Anei-Maria impreuna cu cateva rude si prieteni".......(Serban Chiurlea-blogul personal, trairi de la TRR 2012)

"Prind aripi si termin etapa frenetic si beat de bucurie. Ce frumoasa-i viata!", Serban are dreptate!(Serban Chiurlea - blog personal, trairi de la TRR 2012)

"Ce simti dupa ce termini 14 zile de alergare insumand 840km pe un traseu care a taiat Romania de la Nord-Est la Sud-Vest? Greu de spus." - sambata dupa Maraton Piatra Craiului, cei care au participat la TRR 2012 cu siguranta vor avea ce sa ne spuna si sigur acum dupa aproape 2 luni de la acest proiect au in memorie cele mai frumoase momente si cu drag vor povesti! pe blog Serban ne introduce in firul povestii..."In ultima etapa am alergat impreuna, tacuti, iar eu unul nu puteam sa ma abtin sa rememorez momentele din aceasta traversare. Putin regret ca totul s-a terminat, multa bucurie pentru realizare, un fel de liniste melancolica sau mai bine zis gol in stomac care nu pot sa-l umplu cu nimic. Pe linia de sosire, improvizata in Parcul Dragalina din Orsova, ne-am imbratisat toti cei prezenti: alergatorii: Serban, Gabi, Corin si Daniel si cei care ne-au insotit, ajutat si suportat: Ioana, Oana, Haijni, Mihai, Cristian si Paula. A fost un moment la care am visat timp de doua saptamani, a fost drogul care ne-a ajutat sa ne trezim zi de zi la 5 dimineata si sa insiram 60 de kilometri prin arsita sau frig. Privind pe harta distanta acoperita imi vine si mie greu sa cred ca am reusit inca o data cu ajutor de la Dumnezeu sa legam in alergare o noua " Diagonala Nebunilor"." ( Serban Chiurlea - blogul personal)

Ne revedem curand! Echipa MPC

No comments: