Maraton Piatra Craiului - 1 Octombrie 2011



* A-VI-a editie a Maratonului Piatra Craiului va avea loc in data de 1 Octombrie 2011.
pentru alte detalii si informatii va rugam sa ne contactati la adresa de email: pc_marathon@yahoo.com

4 comments:

Cornelia said...

Salut tuturor!MPC va fi cu siguranta pe 1 Octombrie, mai bine ne bucuram de acest inceput de toamna si planificam weekendul care vine, unde mergem la munte??!Pana la MPC mai sunt 3 saptamani, cred ca saptamana viitoare vor functiona si formularul si lista!

dan said...

Va exista si varianta MPC junior? Daca da, care este traseul? Multumesc, dan

MPC said...

Back in bussines, Transalpine-Run s-a terminat, deci sa vedem care sunt problemele. Cu rabdare rezolvam totul! Inscrieri se fac pe blog, toti cei care au aplicat pentru inscriere pana acum vor primi un raspuns pozitiv sau negativ pana maine seara.
Pentru a aplica pentru inscriere folositi Mozilla Firefox (aplicatia de inscriere este noua si apar cateva probleme cand este deschisa cu Internet Explorer 6).
La telefon am pus un exemplu de completare: +40722553121.
Pe lista cu inscrisi apar doar cei care au fost acceptati si apare ulterior receptionarii mesajului.
Daca ati aplicat si nu ati primit un mesaj de confirmare,inseamna ca aplicatia nu a fost trimisa. Pentru orice problema legata de inscriere va rugam sa ne contactati la 0722-55.31.21
MPC Junior - traseul este in centru Zarnestiului, in zona de start/finish; cu incepere de la orele 17.00; 10 categorii, fete/baieti: 3-5 ani, 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani, 15-17 ani.
Taxa de inscriere la MPC este in valoare de 110 lei pana in 27 septembrie, 150 lei din 28-30 septembrie.
Asta ar fi pe scurt raspunsul la cele cateva intrebari,
Lucian

Alex Itu said...

O competitie extrordinara ... felicitari Luci si tuturor oamenilor care s-au implicat sa poata face acest eveniment posibil.