Salomon - partener al evenimentului

Din acest an SALOMON este partener al evenimentului Maraton Piatra Craiului.
Va invitam sa va inscrieti la "Maraton Piatra Craiului - Salomon".
Fiecare participant inscris va primi un card de fidelitate SALOMON cu care va beneficia de o reducere de 7% pentru toate produsele SALOMON achizitionate din magazinul de pe Strada Blanari nr. 10 din Bucuresti.
Primii 350 de participanti inscrisi vor primi cadou o sapca Salomon.

9 comments:

Anonymous said...

felicitari pt noul partener!!dar k orice romna sunt si eu putin sceptic cu privire la inscriere sponsori si alte donatii.din cate am inteles premiile sunt mici spre foarte mici,oare unde se duc toti acesti banii pt k dak fac un mic calcul la 200concurenti se strange o suma de 100000lei vechii iar premiile sunt 4 5 milioane locul 1.imi cer scuze dak am deranjat q intrebarea mea dar am mai participat la concursuri gen eco challenge la cre concurentii sunt prostiti pe fatza.

Anonymous said...

Desi majoritatea concurentilor alearga la acest maraton nu pentru un premiu, ci pentru obtinerea unui timp si a unor performante personale, e imposibil sa nu remarci ca intr-adevar premiile sunt mici, iar faptul ca un partener atat de mare precum Salomon ofera doar o sapca/cap de participant e de-a dreptul ciudat, mai ales ca numele maratonului s-a modificat concatenandu-se cu cel al sponsorului principal!
Desigur, exista costuri de organizare, dar exista si o taxa de participare si 2 sponsori semnificativi si mai ales...organizatori entuziasti.
Ar fi dezirabil ca acestea sa fie vizibile in organizarea competitiei.

lucian clinciu said...

Draga anonymous, vrei sa participi dar sa nu platesti nimic? Traseul este deschis tuturor celor care s-au inscris sau nu. Poti participa ca simplu spectator, nu te forteaza nimeni sa-ti cheltui resursele financiare pentru a fi prostit in fata!!! Sau poti face altceva.
Indiferent ce alegi am fi incantati. Daca vrei sa ai raspunsuri la niste intrebari retorice cred ca ar fi o idee sa te inscrii la organizarea unui concurs, sau poate mai simplu sa participi la cateva competitii peste hotare. Fa comparatii, trage concluzii si dupa aceea te rog sa ne mai scrii despre MPC.
Multumesc,
Lucian Clinciu
lucian_clinciu@yahoo.com
0722-55.31.21

Anonymous said...

Ca sa fim la egalitate ...sunt si eu o anonima..."draga" anonimule ai fost la vreun maraton Piatra Craiului?Ai primit tricou, mancare, energizare pe traseu si inaintea concursului,ai vazut cata lume munceste pentru ca tu sa te simti bine?Ai idee cat costa sa inchiriezi salvare si medic sau cat costa un gel sponser?sti ca premiile se dau la fiecare categorie primilor trei clasati si sunt 11 -(unsprezece) categorii premiate adica 11 x 3 = 33 de premii in bani si echipament, ai idee cat costa de printat un nr de concurs, un tricou, o diploma?Cu siguranta NU pentru ca daca ai fi stiut n-ai fi fost atat de nedumerit , contrariat si pot spune chiar tendentios!Multe "treburi" in lumea asta nu merg bine din cauza oamenilor ca tine!DAR pana si unul ca tine poate fi convins ca viata e frumoasa totusi,ca sunt oameni care fac voluntariat pentru ca noi alergatorii sa ne simtim bine,ca placerea de a alerga - chiar si fara nimic din toate astea exista si ca oameni ca tine se pot schimba platind o amarata de inscriere din care 10% vor fi pentru medicatia unui om deosebit-Sorin-alti 10% pentru plantarea unui pom intr-o zona distrusa de om iar restul desigur se vor folosi la constructia unei vile superbe special pentru organizatorii acestui concurs.....iti doresc numai bine

Andreea Dan said...

Eu cred ca fiecare e liber sa gandeasca si sa exprime ceea ce vrea...cat despre articolul elegant despre organizarea unui concurs...cred ca cel mai bun mod de a afla ce implica - e sa participi fie la organizare fie in competitie.
In rest no comment...

stan & tin said...

Andreea are dreptate: fiecare e liber sa gandeasca ce si cum vrea!
Chiar si a-non-y-mouse
Dar nici daca un nebun vine si da cu piatra si dup-aia altii trebuie sa-i explice ca 1+1=2 s.a.m.d. nu pare in buna regula...
Chiar nu este nevoie de acesti anonimi (venetieni) care sa vina sa faca analize si adunari plus alte speculatii...
Vorba aia: spune-mi cum scrii (cu k si dak) si-ti spun cum gandesti sau ce-ai in cap (aceeasi multi... kk)

augustin said...

Vreau sa stiu daca pe timp ploios (cum arata prognoza ca va fi pe sambata) se poate parcurge traseul,sau ce se intampla in acest caz.Asta ca sa stiu daca sa ma inscriu pana in 30 sept 2009 sau nu.Pe de alta parte inscrierea on-line presupune scanarea formularului complectat...?si plata la fata locului?
Cu stima
Augustin-Tg-Mures

Echipa MPC said...

Salut Augustin,
Concursul se va tine si pe timp ploios.
Inscrierea o poti face si la fata locului in 2 sau 3 octombrie. Pentru a fi inscris inainte trebuie sa completezi formularul si sa ni-l trimiti scanat. Validarea inscrierii o vei face la fata locului cand vei putea achita si taxa de participare.
Vreme buna!

Cranston Fridge Repair said...

Interesting readd