Feedback MPC - concurs SPONSER

Castigatorii acestui concurs:
Marius Buricea, Oana Toader, Andrei Nicoara, Silvia Murgescu, Catalin Zisu. (*premiile constand in produse SPONSER vor fi trimise catre castigatori intre 13-19 aprilie)
Alearga printre randuri si pregateste-te pentru MPC 2009, reciteste impresiile scrise aici

Echipa MPC imreuna cu SPONSER Sport Food a lansat in noiembrie 2008 concursul Feedback MPC.
* Concurs:
Poti castiga produse SPONSER daca scrii impresiile tale sau trimiti 5-10 poze despre participarea ta la Maraton Piatra Craiului.
Ai fost spectator sau ai luat startul la concurs, ai fost voluntar si ai stat intr-un punct de alimentare, ai terminat in Plaiul Foii, La Funduri sau ai ajuns doar pana in satul Magura, sau poate doar intamplator ai fost in Piatra Craiului sambata 4 octombrie, te rog sa scrii impresiile despre maraton si sa ne trimiti materialul si pozele pe care le-ai facut pe adresa de email pc_marathon@yahoo.com pana la sfarsitul lunii noiembrie.

Dupa 1 noiembrie vom publica pe pagina de internet a concursului articolul sau pozele tale la sectiunea feedback maraton. http://www.maratonpiatracraiului.blogspot.com/
Dupa 1 decembrie se va alege cel mai interesant material despre MPC 2008. Cel mai apreciat va castiga produse SPONSER.
Asteptam impresiile voastra despre Maraton Piatra Craiului!

Maratonul Piatra Craiului este energizat de Sponser Sport Food. Mai multe informatii despre produsele Sponser poti gasi pe http://www.sponser.ch/ sau pe http://www.sponser.ro/
Parteneri media pentru acest concurs: Alpinet.org, carpati.org si http://www.maraton.info.ro/
Alergati!

Echipa MPC
mailto: pc_marathon@yahoo.com

No comments: